Nu har det gått cirka två veckor sen jag började träna med min PT och följa mitt kostschema och jag kan säga att jag märker en väldigt stor skillnad r

Nu har det gått cirka två veckor sen jag började träna med min PT och följa mitt kostschema och jag kan säga att jag märker en väldigt stor skillnad redan nu. Jag kan både se och känna resultat av träningen och den hälsosamma kosten. Magen är nästan helt borta och jag börjar bli lite mer fast i kroppen och jag känner mig lättare, gladare och piggare av maten jag äter. Det är verkligen sant när de säger att man är vad man äter. Senaste tiden hade jag ätit väldigt onyttigt med mycket godis och snacks och det gjorde att min energi var ganska låg och jag orkade inte lika mycket, men nu när jag har slutat äta sånt (äter det endast en gång i veckan som mest) så har jag mycket mer energi och jag är mycket gladare. Jag känner mig som en mycket bättre partner och mamma, dessutom är det väldigt skönt att få komma hemifrån en stund och byta miljö och träffa lite människor istället för att nästan bara vara hemma mestadels av tiden. Jag är verkligen så glad att jag tagit tag i detta nu!