Vi behöver en ny soffa insåg jag igår kväll, den vi har nu har blivit så gammal och sliten så nu är det dags för att skaffa en ny. Den vi har idag har

Vi behöver en ny soffa insåg jag igår kväll, den vi har nu har blivit så gammal och sliten så nu är det dags för att skaffa en ny. Den vi har idag har vi haft i cirka 3 år nu och efter att vi fått barn har den blivit så smutsig. Mestadels vill jag ha ny för att jag egentligen bara är trött på den här och känner att vi behöver fräscha upp vårt hus lite. Jag vill jättegärna ha en sammetssoffa i en marinblå färg. Det är så snyggt och jag har velat ha det länge, men jag vet inte hur det kommer att funka när man har barn. Vi får se helt enkelt vad dom på möbelbutikerna säger och rekommenderar, är det enkelt att rengöra sammet kommer vi definitivt att köpa en sån. Vår soffa idag är i tyg och har en tråkig beige färg. Jag tror vi behöver ändra om lite i inredningen om det ska passa in med en sån soffa och det kanske inte bara blir en ny soffa. Många tycker att vi borde vänta med nya möbler eftersom vi har vår lilla dotter men jag har inget tålamod för det, byter hellre inredning ofta än sällan.