Under 2020 ökade användandet av internet bland äldre personer; ett av många resultat av den rådande pandemin. Att äldre lär sig mer om internet och använder det mer är dock en positiv förändring, då det kan underlätta vardagslivet för många. Är du ensam kan det skapa kontakt med andra, men det är även ett sätt att lära sig mer om i stort sett vad som helst och det kan också vara ett sätt att göra inköp av både mat och produkter. Med hjälp av seniorrabatter slår du två flugor i en smäll då du dessutom kan spara in pengar.

Bekväma inköp hemifrån

På nätet finns ett antal olika hemsidor för till exempel pensionärer, barnfamiljer eller seniorer där en mängd rabatter för just de här grupperna har samlats på ett ställe. För alla över 55 år finns Hej Senior, en enkel och kostnadsfri tjänst där du hittar rabatter, kampanjer och erbjudanden inom ett stort antal områden. Du kan botanisera bland kategorier som hälsa, mat, ekonomi, resor, mobil och nöjen för att bara nämna några. De har även ”Sista chansen rabatter” där du får en överblick över de rabatter som snart går ut. På det sättet behöver du inte leta runt bland alla erbjudanden för att hitta dem som närmar sig sitt slut utan du kan lätt klicka dig fram för att se vad som är aktuellt för stunden. Som senior kan det vara extra värdefullt att beställa livsmedel eller matkassar på nätet då du slipper ge dig ut bland folk och stå i kö, något som har blivit väldigt viktigt under det senaste året. Ofta finns hemkörning som alternativ och även fri frakt om du handlar över en viss summa. Utöver mat finns även en mängd andra spännande rabatter att ta del av, både på produkter som är mer eller mindre nödvändiga men även sådant som helt enkelt bara förgyller din vardag.

Enkelt och tryggt även för nybörjare

Hej Senior arbetar med en mängd välkända varumärken så du kan känna dig trygg i att göra dina inköp genom den här hemsidan. Här finns rabatter och erbjudanden både för 55+ och seniorer men allt är enkelt uppdelat så det ska bli en smidig kundupplevelse. Har du ännu inte provat att använda dig av internetshopping så är detta en bra plats att börja på, och du kan lätt få hjälp av Hej Seniors kundtjänst om du har några frågor. Så passa på att spara pengar samtidigt som du handlar tryggt och säkert. Som äldre under den här pandemin finns det bara fördelar med att göra internet till din vän.