Är man inte lite stolt för att man är kvinna, trots allt? Det är vi som sätter barnen till jorden, det är väl det centrala i hela livet, tycker i alla fall jag. Lyckligtvis har jag en underbar sambo, så till alla som sliter med ett förhållande som inte fungerar har jag ett förslag: Sök den rätte i stället. Min man är envis av sig men han byggde vårt hus från grunden och det är jag tacksam för. Han är väldigt barnkär också, vi har redan bestämt att vi ska inreda vår källare så att våra barn kan bo när de blir tonåringar, och vill ha lite mer avskildhet.

Hemarbete skapar frihet

Min sambo jobbar från hemmet på grund av viruset, så han slipper pendling till och från jobbet nu, vilket är trevligt också för mig. Det verkar som det går mot ljusare tider nu. Företaget han jobbar på har börjat samarbeta med Fakturino och använder deras tjänst factoring. Det betyder att företaget kommer få betalt snabbare, vilket förbättrar likviditeten. I dessa tider gäller det att hålla ordning på kronor och ören. Våra underbara barn tar mycket tid, men inom kort så kommer de bli tonåringar och då är friden över så det gäller att njuta av att vara småbarnsförälder.

Att njuta av varje dag

Vad härligt det är att kunna springa på barmark istället för på vindmöllan i gymmet. Jag har hållit i gång hela vintern och tappat några kilon efter graviditeten. När jag kom hem från löprundan hade min hemarbetande sambo gjort te och mackor. Sedan blev det godnattsaga med mina älsklingar, och jag fick sitta kvar hos den lilla en stund, för hon hade fått för sig att det låg ett monster under sängen. Tänk vilken fantasi man har när man är liten.