Nu är det äntligen dags att göra något åt den gamla verandan som håller på att falla ihop. Vi har varit på byggvaruhuset och köpt allt material som vi behöver och vi längtar verkligen efter att få sätta igång.

Planen är att bygga en ganska stor upphöjd veranda som står på gråsuggor och det ska också vara ett staket med lite “snickarglädje”. Vi var på byggmax och köpte brädor, skruv, målarfärg och en ny såg. Det är alltid ett litet projekt att bygghandla och hitta allt man behöver, men vi hade sett ut allt vi behövde på hemsidan först. Så det gick väldigt smidigt.

Verandan har varit med sedan vi köpte huset och vi har inte brytt oss särskilt mycket om att sköta den eftersom den var så risig redan från första start. Den är murken på flera ställen och ser verkligen tråkig ut. Nu ska den rivas och en ny härlig veranda ska byggas upp. Staketet kommer verkligen att bli ett lyft så att det blir lite mer ombonat, och det blir lättare att hålla koll på barnen när vi är ute. Eftersom verandan är ganska stor kommer det finnas gott om plats för lek, kanske till och med en liten pool för barnen. Jag ser verkligen fram emot när allt är färdigt och kan duka fram en eftermiddagsfika i solen.