Nu har det blivit dags för oss att åka och storhandla, nästan allt här hemma är slut och vi behöver mat, blöjor och mycket mer. Jag och min sambo bruk

Nu har det blivit dags för oss att åka och storhandla, nästan allt här hemma är slut och vi behöver mat, blöjor och mycket mer. Jag och min sambo brukar hjälpas åt med att storhandla och vi åker alltid tillsammans, vilket blir en väldigt stor avlastning för mig eftersom jag alltid har lillan. Det är så skönt att jag har en sån otroligt hjälpsam man, jag hatar att storhandla så det är så skönt att han följer med både som sällskap och hjälp. Sen är det ju också superskönt att slippa bära alla tunga kassar och att ha någon som bär in allt från bilen åt mig. Efter att Peter slutar jobbet idag ska han skippa gymmet så att vi kan komma iväg och handla, vi ska också passa på att äta ute ikväll så att vi slipper bli stressade med middag hemma och sen är det också lite mysigt att få komma iväg och äta någon annanstans än hemma. När vi storhandlar brukar vi åka till nästan tre olika matbutiker för att få det så billigt som möjligt, vi brukar åka runt mellan Ica Maxi, Willys och Lidl. Men ikväll blir det bara Maxi och Willys eftersom vi ska passa på att äta ute också. Jag hoppas på att vi åker till min favorit Thairestaurang, vi båda älskar ju thaimat så vi borde kunna komma överens om det. Thaimat är bland det bästa vi vet och vi båda skulle kunna äta det nästan varje dag, vi brukar laga det hemma rätt ofta också. Nu ska jag sätta igång med att skriva lista på allt som behövs här hemma så att vi inte glömmer något.