Otaliga artiklar och bloggar har skrivits om ofrivilligt håravfall och den traumatiserande upplevelsen att plötsligt upptäcka att det tidigare frodiga hårsvallet alltmer tunnas ut. Oavsett om du lider av en kronisk sjukdom som orsakar håravfall eller om du befinner dig i klimakteriet finns det hjälp att få. Läs mer om håravfall och hur Nordic hair clinic kan hjälpa nedan.

Mirakelmedel och hårtransplantation

Förr i tiden tog man tunnhårighet med jämnmod, men så är inte längre fallet. Numera finns det både mirakelmedel och hårtransplantationer att tillgå för den som vill återfå sin forna glans. De flesta känner till att håret är en skönhetssymbol och att peruker och löshår inte alls erbjuder samma känsla som att ha ett naturligt tjockt hår. När det gäller tunnhårighet och håravfall bör du se upp med kurer och mediciner som inte är seriösa. Vänd dig alltid till en legitimerad läkare eller en klinik med gott rykte. På Nordic hair clinic kan du få marknadens bästa behandlingar mot håravfall. Nordic hair clinic erbjuder bland annat ingående konsultationer och behandlingar som till exempel hårtransplantation och olika typer av injektionsbehandlingar som PRP.

PRP-behandling

Med en PRP-behandling hos Nordic hair clinic i Stockholm, Göteborg eller Malmö får du en vitamininjektion med ditt eget blod som ökar tillväxtmöjligheterna för ditt hår. Hos Nordic hair clinic erbjuds du alltid gratis konsultation. Samtliga priser och behandlingar finns på nordichair.com där du kan läsa mer i lugn och ro. Du hittar dessutom kontaktuppgifter och stimulerande bilder på patienter som genomgått dessa behandlingar med gott resultat.

Läs inte husmorstips

Det finns en uppsjö av verkningslösa tips på hur ditt hår kan växa tillbaka eller bli tjockare. Inget av dessa tips hjälper om du lider av en kronisk sjukdom eller om du har dåliga gener. Självklart är det alltid bra att äta hälsosamt och se till att röra på sig, men överlåt resten åt experterna.