Dags att komma i form. Nu har jag skaffat mig ett gymkort och bestämt mig att alla graviditetskilona ska bort! Jag gick inte upp så jättemycket under

Dags att komma i form. Nu har jag skaffat mig ett gymkort och bestämt mig att alla graviditetskilona ska bort! Jag gick inte upp så jättemycket under graviditeten, men det blev ändå några kilon och jag har lyckats att få bort en del av dem men det ligger lite kvar. Innan jag blev mamma tränade jag regelbundet och höll mig i form men ända sen jag blev mamma har jag inte riktigt haft tid med det. Jag har tränat lite hemma under dagarna men det blir inte riktigt samma sak som att få gå till gymmet och träna med olika maskiner och vikter. Men nu har jag och sambon planerat in och delat upp tiden med lillan så att jag ska hinna få lite egentid på gymmet.

Jag passade på att skaffa mig en PT också med mitt medlemskap så att jag verkligen kan komma igång ordentligt och kunna nå mitt mål. Med mina PT timmar som jag ska ha cirka två gånger i veckan (resterande två dagar av veckan tränar jag själv) ingår också ett kostschema. Jag älskar kostscheman för att det underlättar så mycket när du har en lista på vad du ska äta än att man ska tänka på det så mycket själv när man väl blir hungrig. På det här sättet är det också enklare att veta vad man ska och inte ska äta för att nå sitt mål. För mig handlar inte träning bara om att komma i form och ha en snygg kropp utan det handlar också om alla hälsosamma fördelar med träningen. Jag vill kunna vara en frisk och pigg mamma till min dotter och kunna finns vid hennes sida så länge som möjligt i livet.