Jag har nästan hunnit förbereda allt nu innan julafton och nu är det bara två dagar kvar. Maten får jag hjälp med så det behöver jag inte stressa över

Jag har nästan hunnit förbereda allt nu innan julafton och nu är det bara två dagar kvar. Maten får jag hjälp med så det behöver jag inte stressa över men jag måste hinna att baka lite julkakor och dekorera dom. Jag behöver även fixa till dekorationerna hemma lite till, städa och slå in de sista julklapparna. Nu finns det nästan ingen plats under granen längre med alla julklappar. Har verkligen längtat efter julafton och ser verkligen fram emot att det är jul om två dagar! Jag har köpt världens sötaste klänning till min lilla prinsessa, hon kommer att bli hur fin som helst.

Idag ska jag koncentrera mig på att baka färdigt kakorna och förhoppningsvis hinna dekorera klart dem och imorgon blir det fokus på städning och att bada lillan så hon är julfin och redo. Jag ska även försöka bada vår hund så att han blir ren och fin till julafton, han ska få ha på sig en stor fin rosett så att han också blir lite julfin. På julafton ska jag göra lite gröt och ställa fram allting, det är lite förberedelser kvar att göra märker jag nu medan jag skriver detta inlägg. När vi bestämde oss för att bjuda över alla på julafton tänkte jag nog inte att det skulle vara så mycket att göra men det kommer ändå att vara värt det att kunna ha alla samlade tillammans med vår dotter hur jobbigt och stressigt det än känns just nu. Nu får vi bara hoppas att det kommer lite snö så att vi kan få en vit jul men det ser inte så lovande ut just nu, tråkigt nog.

Man kanske borde hyra en snömaskin för att göra det lite mysigare och barnen skulle ju verkligen älska det, jag menar vem älskar inte snö. När jag var liten brukade vi ofta fira jul i fjällen och därför är både jag och min syster vana vid att ha en vit jul. Vi brukade leka så mycket i snön och åka skidor hela dagarna för att sen komma in och värma sig med lite varm choklad och god mat. Jag hoppas att min dotter får en lika underbar uppväxt med såna minnen som jag och min syster har idag.