Nu är det dags att börja köpa in julklapparna. Det börjar närma sig julafton och jag som tänkte att jag ska vara ute i god tid i år har inte varit det

Nu är det dags att börja köpa in julklapparna. Det börjar närma sig julafton och jag som tänkte att jag ska vara ute i god tid i år har inte varit det. Jag har inte ens planerat vad jag ska köpa och det är en del julklappar som ska köpas i år. Vi i familjen brukar alltid köpa något till alla men eftersom vi blir så många i år har jag och Peter delat upp det. Jag köper till tjejerna och kvinnorna och han köper till killarna och männen så att det blir enklare. Det är ju oftast inte så svårt att köpa julklappar till barnen, det är alltid de vuxna det är svårt att köpa till och det är där skon klämmer lite för mig just nu. Peters julklappar har jag redan beställt, hämtat ut och slagit in så det är redan färdigt. Lillans julklappar är vi också klara med, hon är ju så liten att det går att ha med henne när man handlar ändå. Den svåraste personen att köpa något till är faktiskt min syster, även om hon alltid blir glad för det hon får så är det jättesvårt eftersom hon alltid köper sig allt hon vill ha och det gör att man aldrig vet vad man ska köpa till henne. I år tänkte jag köpa en spa-dag till henne som vi kan gå på tillsammans eftersom vi båda är mammor och behöver få koppla av lite (hoppas hon inte läser det här).

Jag ska försöka komma iväg Täby centrum i veckan så att jag kan kolla runt och leta julklappar. Täby centrum har ju ett stort utbud med butiker så jag borde ju kunna hitta de flesta julklapparna där. Barnens julklappar kanske jag beställer från nätet istället så att det blir enklare för mig och billigare eftersom leksaker är betydligt mycket billigare på nätet än i butik. Jag tycker att utbudet av leksaksbutiker har blivit så dåligt, det finns inte många butiker längre och de som finns har inte heller alltid allt man söker. Peter och jag brukar också köpa julklappar till vår lilla hund varje år, han är ju också en del av familjen så det är klart han också ska ha julklappar. Det är så roligt att se hur glad han blir när han får riva och ta sönder massa papper. Jag tror nästan att han gillar det mer än själva julklapparna han får!