Träning ger en mycket bättre psykisk hälsa. Man blir pigg, energisk och den som lider av depression mår mycket bättre när den börjar träna. Innan jag

Träning ger en mycket bättre psykisk hälsa. Man blir pigg, energisk och den som lider av depression mår mycket bättre när den börjar träna. Innan jag blev mamma så hade jag problem med lite depression till och från (mycket av det var hormonellt) och träningen hjälpte mig att komma igenom de jobbiga perioderna. Jag mådde mycket bättre och fick en större livsglädje. Jag hade glömt bort hur mycket det faktiskt hjälper och hur bra man mår av träning psykiskt tills nu när jag började träna igen. Även om jag inte lidit av depression sedan jag slutade träna på samma sätt som innan så märker jag en väldigt stor skillnad på mitt psykiska välmående nu när jag har återupptagit träningen igen. Jag är en mycket gladare och piggare person och jag är dessutom mycket lugnare. Jag blir inte arg eller irriterad lika snabbt som jag blev innan. Det är så skönt att känna så här och må så här bra psykiskt. Träning är verkligen avgörande för kropp och själ, jag ska försöka att se till att inte komma ifrån träningen ingen oavsett vad som än händer i framtiden.