När jag började träna och äta mer hälsosamt fick jag lära mig hur viktigt det är att få alla vitaminer och mineraler som kroppen behöver varje dag. Äv

När jag började träna och äta mer hälsosamt fick jag lära mig hur viktigt det är att få alla vitaminer och mineraler som kroppen behöver varje dag. Även om man äter väldigt hälsosamt så räcker det inte till för att få i sig den mängd av alla vitaminer och allt kroppen som behöver. Vi måste lägga till lite kosttillskott och extra vitaminer för att kroppen ska få allt den har behov av. Jag har börjat med att ta multivitamin, kalk, D-vitamin och magnesium i min dagliga rutin så att min kropp kan må så bra som den bara kan. Det är lite dyrt med alla kosttillskott, vitaminer och proteiner man måste köpa och få i sig när man tränar men det kan det vara värt, speciellt när man har en lågkalorikost för att gå ner i vikt och bygga mer muskler. Man behöver den lilla extra kicken av alla tillskott och proteiner för att också kunna orka med att träna. För mig är det enkelt med alla tillskott eftersom jag har en fitnessgalen sambo, så det blir han som sköter alla dessa inköp vilket är väldigt skönt.