Snart är det äntligen jul och i år blir det vår första jul som en liten familj med vår dotter. Jag har längtat så länge efter julen just eftersom det

Snart är det äntligen jul och i år blir det vår första jul som en liten familj med vår dotter. Jag har längtat så länge efter julen just eftersom det blir vår första som familj. Julen är bland det bästa jag vet och i år får den verkligen mer betydelse eftersom vi har lillan. Längtar så mycket efter att få klä granen, dekorera, baka pepparkakor, dricka varm choklad och kolla på mysiga julfilmer. Vi har firat julafton på separata håll de senaste åren för att jag velat vara med min familj och han har velat vara med sin men vi har sett till att fira juldagen tillsammans då istället. Men nu när vi har fått barn kommer det att bli annorlunda så vi har sagt att vi ska fira vartannat år hos hans familj och vartannat hos min och att vi besöker den familj vi inte spenderade julafton med på juldagen istället. I år har vi däremot valt att bjuda över bådas familjer hem tills oss eftersom det är vår första jul med lillan så vill vi gärna att alla ska kunna vara med och fira julafton tillsammans. Det kanske blir lite jobbigt för att vi kommer ha så mycket att göra men vi får också väldigt mycket hjälp av både min mamma och Peters mamma. Vi har ändå plats för alla här hemma hos oss i huset så det är perfekt att bjuda över alla hit. Jag längtar jättemycket och tror att det kommer bli hur mysigt som helst denna jul!